Tiimi

Masterpiece Oy:n palveluiden taustalla on moniammatillinen ja laaja-alainen osaaminen urheilun, valmennuksen, sosiaali-, terveys- sekä kasvatusalan näkökulmat huomioituna. Meille asiakas on ykkönen, ja tarpeelliset palvelut räätälöidään tukemaan asiakkaan ikiomia tavoitteita. Luottamuksellisuus, eettiset toimintatavat, yhteistyö ja osaaminen, ovat meidän avainjuttumme.


Hanna Ronkainen

Hanna on psyykkinen valmentaja sekä sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan moniosaaja, joka on toiminut erilaisissa tehtävissä sosiaali- ja terveysalalla vuodesta 2003 alkaen sekä psyykkisenä valmentajana 2019 alkaen. Monipuolinen koulutus on valmennettavan etu ja tarvittaessa löytyy näkemystä ja ammattitaitoa ohjata asiakas myös eteenpäin sopivamman ammattilaisen luokse.

Kokonaisvaltainen valmennus, jossa työtä tehdään urheilija/joukkue-valmentaja työparin tukemiseksi on tämän päivän (ja huomisenkin) juttu, ja uskon että sen avulla voidaan parhaiten auttaa ja vaikuttaa. Eri-ikäisten urheilijoiden hyvinvointi, sekä tervehenkinen kulttuuri ja sen kehittäminen urheilun toimintaympäristöissä on myös yksi oman työn perusteista. Psyykkinen valmentaja on monesti se puolueeton tuki, jota kannattaa hyödyntää omalla urheilijan tai valmentajan polulla.

-Hanna-

Koulutus

Sertifioitu TRE (Trauma&Tension Releasing Exercises)  ohjaaja, Ammatillinen opettaja (AmO), Sairaanhoitaja Yamk (terveyden edistäminen ja johtamisen osaaminen), Sairaanhoitaja Amk (psykiatrinen hoitotyö), Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (kuntoutuksen koulutusohjelma). Lisäksi täydennyskoulutuksia ja yksittäisiä arvosanoja mm. kasvatustieteistä, psykologiasta ja terveyshallintotieteistä.

hanna@hannaronkainen.fi

Petteri Piironen
Petteri on Suomen Urheiluliiton keihäänheitonlajivalmentaja ja toimii Kuortaneen Olympiavalmennuskeskuksessa. Petterillä on yli 20v kokemus valmentamisesta nuorten kilpaurheilusta aina kansainväliseen huippu-urheiluun. Hän, jos joku tietää mitä urheilussa vaaditaan noustakseen kv huipulle ja mitä se vaatii valmennuksellisesti. 

Valmennus on kehittynyt ja muuttunut tuon 20v aikana valtavasti. Valmennusprosessi ei ole nykyisin mikään yhden miehen show, vaan vaatii lajiosaamisen lisäksi monia psyykkisiä taitoja kohdata urheilija kokonaisvaltaisesti.  Tänä päivänä hyvä valmennus rakentuu tiimistä, missä lajivalmentajan johdolla urheilijan ympärille rakentuu riittävä asiantuntijaosaaminen, myös valmentaja tarvitsee tukea työssään.

-Petteri-

Koulutus ja saavutukset

Valmentajan erikoisammattitutkinto VEAT, VAT
Vuoden valmentaja Suomessa 2015
Valmentanut lukuisia urheilijoita OLY, MM ja EM tasolla niin kotimaisia kuin kansainvälisiä